Home  /  Novosti i obavijesti  /  USLS Winfocus tečaj – KME u Centru za urgentnu medicinu i hitne prijame

USLS Winfocus tečaj – KME u Centru za urgentnu medicinu i hitne prijame

21. svibnja 2024.

U Centru za urgentnu medicinu i hitne prijame SKB Mostar je u periodu 18-19. svibnja 2024. održan drugi po redu tečaj USLS Winfocus, ultrazvuk u hitnoj i intenzivnoj medicini. Instruktori su bili dr. Vitka Vujanović i dr. Taja Rukavina, specijalisti urgentne medicine. Ukupno devet naših liječnika uspješno su usvojili nove vještine zahvaljujući kojima će u budućnosti donositi brže i kvalitetnije odluke u tretmanu njihovih pacijenata ali su stvorili i odličnu osnovu za dalje usavršavanje ultrazvučnog pregleda pacijenta kod kreveta.

Projekt kontinuirane medicinske edukacije u sklopu koga organiziramo i tečajeve ultrazvuka u hitnoj medicini odvija se pod pokroviteljstvom ravnatelja Sveučilišne kliničke bolnice Mostar, prof. dr. sc. Ante Kvesića, kome se ovim putem zahvaljujemo na osobnom angažmanu.

Zahvaljujemo se i našim stalnim partnerima, predstavnicima tvrtke “Mepas d.o.o.” i tvrtke “Inel d.o.o.” koji kontinuirano sponzoriraju projekte kontinuirane medicinske edukacije na Centru za urgentnu medicinu i hitne prijame SKB Mostar.