Home  /  Novosti i obavijesti  /  Nikad uspješnije Sportske igre za „Medicinare“ iz SKB Mostar

Nikad uspješnije Sportske igre za „Medicinare“ iz SKB Mostar

30. svibnja 2023.

Sportsko društvo Medicinar iz Sveučilišne kliničke bolnice Mostar i ove je godine sudjelovalo na  XVI. Sportskim  igrama  zdravstvenih  djelatnika koje su održane u Neumu  od 24. do 28. svibnja 2023. godine.

U natjecanju su sudjelovale 800 natjecatelja u 32 ekipe iz bolnica i domova zdravlja Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Ispred  SKB Mostar,  44 člana Sportskog društva Medicinar natjecala su se u svim sportskim disciplinama te u konačnom poretku, skupa s UKC Tuzla osvojili 2. mjesto što je najveći uspjeh do sada. Organizatori ovogodišnjih sportskih igara, a ujedno i sveukupni pobjednici, djelatnici su iz Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske  iz Banjaluke.

Veliko je oduševljenje što je upravo djelatnica iz SKB Mostar, Ivana Šantić  proglašena sportašicom godine. „Presretni smo što smo osvojili zlato u odbojci. Ovo puno znači za nas i za SKB Mostar. Ovom prilikom želim pozvati što više mladih da nam se pridruže i postanu novi  članovi „Medicinara“, izjavila je Šantić.

Pored zlata u odbojci za žene, „medicinarke“ su osvojile drugo mjesto u rukometu te treće u basketu. Broncom se okitila i ekipa iz streljaštva.