Home  /  Novosti i obavijesti  /  Pokrenuta  humanitarna akcija „Sve za naše bebe“

Pokrenuta  humanitarna akcija „Sve za naše bebe“

2. ožujka 2023.

Najveći dar kojeg možemo dobiti je život, a najveći dar koji je priroda dala čovjeku je voda. Voda je izvor života. Novi život se rađa iz vode. U vodi život nastaje i uz nju raste.

Vođeni tim mislima, vodeći domaći hercegovački maloprodajni lanac Namex i prirodna izvorska voda Leda odlučili su pokrenuti humanitarnu akciju „Sve za naše bebe“ koja će trajati do 1. ožujka do 31. svibnja 2023. godine.

Za svaku kupljenu bocu Leda vode u Namexu donirat će se 0,10 KM Klinici za ginekologiju i porodništvo Sveučilišne kliničke bolnice Mostar.

„Iskreno se zahvaljujem tvrtci Namex koja je iskazala interes za pokretanje ove hvale vrijedne humanitarne akcije. U svome radu nastojimo pratiti suvremene trendove kada je u pitanju opremljenost suvremenim aparatima kao i ostalom potrebnom opremom i potrepštinama, no uvijek ima toga što bi poboljšalo i olakšalo naš rad. Unaprijed se zahvaljujem i svima koji će kupnjom Leda vode podržati ovu humanitarnu akciju“, istaknula je predstojnica Klinike za ginekologiju i porodništvo SKB Mostar, prof.dr.sc. Vajdana Tomić.