Home  /  Novosti i obavijesti  /  Mostar će ugostiti stručnjake traumatologe na forumu pod nazivom “Kontroverze u traumatološkoj kirurgiji”

Mostar će ugostiti stručnjake traumatologe na forumu pod nazivom “Kontroverze u traumatološkoj kirurgiji”

7. prosinca 2022.

Stručni forum “Kontroverze u traumatološkoj kirurgiji” u organizaciji Sveučilišne kliničke bolnice Mostar održat će se 27. i 28. siječnja (petak i subota) 2023. godine u hotelu Mostar. Ovo je jedinstvena prilika za sudionike da razgovaraju o svojim kliničkim problemima i iskustvima sa međunarodnim stručnjacima iz traumatologije.

Forum će se temeljiti na novom obrazovnom formatu oko posebno odabranih kliničkih slučajeva iz definiranih kliničkih područja. Sudionici će o svim slučajevima raspravljati u moderiranom obliku odnosno u malim grupama za raspravu. Također, od njih se traži da predstave i vlastite slučajeve. Sjednica će završiti predavanjem o načinu u liječenju prijeloma seansom moderatora.

Klinička područja koja će se pokriti su prijelomi pilona, nezarastanje, otvoreni prijelomi, proksimalni prijelomi bedrene kosti, prijelomi tibijalnog platoa, složeni slučajevi traume, IM čavli te distalni radijalni prijelomi radijusa. Raspravljat će se o različitim modelima liječenja. Tečaj je prikladan za kirurge sa iskustvom u liječenju ovih ozljeda koji su voljni podijeliti svoje probleme s međunarodnim stručnjacima u prijateljskom i poticajnom okruženju. Tečaj će se također bodovati prema EACCME za CME akreditaciju. Forum je sponzoriran od strane švicarskih stručnjaka za osteosintezu iz tvrtke 7S Medical International AG i tvrtke Inel-Med d.o.o. Mostar.

Letak možete preuzeti iz privitka.

Download